Saus Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No to przeciwnikom tez daj maske. Jezus chrystus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 dalem ta sama co bohaterowi i tez wchodza w sciany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 To jak maja inny rozmiar to zrob wieksze to koleczko albo mniejsze, zalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 maja taki sam co bochater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a nie sorry nie doczytalem ;) ale... to niemozliwe! O_O zaznaczyles solid scianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Tak... a teraz jeden potwor przechodzi mi przez sciane(ale tylko jeden) Moze wysle komus moj projekt i sprawdzi co jest w nim zle ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 bardzo dobry pomysl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 8326479 moje gg odezwij sie ktos.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a nie mozesz tego dac tu?? T_T http://www.gmclan.org/up.html poszukaj siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 http://rapidshare.com/files/50290066/1_1.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 jeszcze gorzej... <_< 1. spakuj do rara albo zipa 2. odszukaj swoj uploader 3. wsadz plik .rar lub .zip 4. poslij adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 http://www.gmclan.org/up2698.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 w obiektach wrogow zamiast bounce wystarczy dac speed=0 a nie. pomylilo mi sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 wiec jak to zrobic aby bylo dobrze.. Narazie bawie sie potworem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Potwór 3 nie ma eventu kolizji ze ścianą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Daj przeciwnikowi maske to tez nie bedzie właził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dalem i nadal wchodza....sciagnij moj projekt wtedy bedziesz widzial co ja kdziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Masz poprawiłem ci to już potwór nie przechodzi przez ściany: Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dziekuje CI Bardzo a powiesz mi jak zrobic aby wrog nie strzelal jak jest za sciana tylko jak mnie widzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=7329 Tu masz wszystko opisane o tym. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a le gdzie ta komende wpisac w create w step czy gdzie...bo probowalem wszedzie i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pisze dokładnie - przed akcją strzelania - blokujesz strzelanie tym warunkiem... Jeśli nie ma kolizji to wtedy strzeli... jeśli jest nie strzeli - proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Łaaappp! @Down: Pobierz mój przykład w nim jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 // Strzel. if collision_line(x,y,obj_potwor3.x,obj_potwor3.y,obj_mur,1,1) instance_create(x+16,y+16,obj_pocisk_wroga) alarm[1]=100 tak wygalda moj skrpyt Jest on umieszczony w alarm0 i nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A gdzie klamry? Poza tym dajesz go w alarm0 a potem nastawiasz alarm 1 <bezsens> chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A gdzie klamry? Poza tym dajesz go w alarm0 a potem nastawiasz alarm 1 <bezsens> chyba... Nie o to chodzi, on po prostu sprawdza czy obiekt mur jest miedzy graczem a monsterem to w tedy strzela, lol. A ma sprawdzać jeśli "NIE", tak jak tu. @Down: To też. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Tak czy siak bez klamr mu to chyba nie zadziała - bo z tego co wiem tylko jeden warunek może bez klamr być ... Tak alarm mu sie ciągle nastawia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoffer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 to ja nie wiem gdzie to wpisac zamiescilem w tym teamcie kom mego projektu i wiec moze ktos powie tak po polsku jak to wpisac Robie 2 dzien w GM-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 OMG! przecież zrobiłem Ci przykład! LINK Widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi