Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Siemka! wpadłem na pomysł byśmy wpisywali tu zdania,słowa innych jeżeli -robią smieszne byki typu (rze,ó,poszłem itp :lol: ) -ich zdania są trudniejsze do odczytania niż księga majów -piszą tak dziwnie jak by jarali 2,5-metrowego skręta :) -i jeżeli piszą dziwne i śmieszne żeczy (krejzolki :lol2: ) mam nadzieje że ten temat będzie strefą krejzolów ;p to zaczynamy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 co mamy fypischyfaci jak na gymyclanje nie ma rzadnych bykotchfurcuf?//!11 ¤.@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 OMFG, weź ty się lepiej sam potraktuj jakąś kuracją "odbłędzającą", bo po przeczytaniu Twojego posta walnąłem rotfla takiego... xD -i jeżeli piszą dziwne i śmieszne żeczy (krejzolki lol.gif ) O przecinkach nie wspomnę... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ;p no i co się Maxpeyn kłucisz??a Ja to co?? PS. a walić przecinki xD <rotfl> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ;p no i co się Maxpeyn kłucisz??a Ja to co?? PS. a walić przecinki xD <rotfl> Jaki Maxpeyn! Zapamiętajcie Maxpayn, bo wujek Maxpayn będzie zły. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Siemka! wpadłem na pomysł byśmy wpisywali tu zdania,słowa innych jeżeli -robią smieszne byki typu (rze,ó,poszłem itp :lol: ) -ich zdania są trudniejsze do odczytania niż księga majów -piszą tak dziwnie jak by jarali 2,5-metrowego skręta :) -i jeżeli piszą dziwne i śmieszne żeczy (krejzolki :lol2: ) mam nadzieje że ten temat będzie strefą krejzolów ;p to zaczynamy!! bardzo, ku4wa, śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 w€d|_Ug mNi3 t€m@t b3z $3n$u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Siemka! wpadłem na pomysł byśmy wpisywali tu zdania,słowa innych jeżeli: -robią smieszne byki typu (rze,ó,poszłem itp laugh.gif ) -ich zdania są trudniejsze do odczytania niż księga majów -piszą tak dziwnie jak by jarali 2,5-metrowego skręta smile.gif -i jeżeli piszą dziwne i śmieszne żeczy (krejzolki lol.gif ) mam nadzieje że ten temat będzie strefą krejzolów ;p to zaczynamy!! Brak " : " . :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 qrwa wypyerdolće yakihś hooyowy themat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi