MatizMac Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Serdecznie zapraszam wszystkich do wirtualnej szkoły programowania C++ www.e-cpp.go.pl Pierwsze lekcje odbędą się: 22 sierpnia o godzinie 19:00 oraz 20:00 Chętnych do współpracy zapraszam na forum :) /Administratorów przepraszam za takie ogłoszenie, jednak, jak na razie, nie robię tego w celach komercyjnych, więc chyba mi to darujecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Hmm... ciekawe. Jeśli będe miał czas.. Nie możesz przygotować czegoś co by działało z Operą bo nie mam zamiaru ściągać firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nie możesz przygotować czegoś co by działało z Operą bo nie mam zamiaru ściągać firefoxa. A co jest nie tak ?? ja mam opere i mi wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Najnowsza wersja JAVY potrzebna do uruchomienia chata: POBIERZ Chat nie działa z przeglądarką: OPERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Może i sobie tak pisze ale wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Nie lepiej było zrobić chat na jakiejś sieci IRC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Można zrobić chata na POLCHACIE :D Wszystko za friko :) i można tworzyć je do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ale stworzenie kanału na IRCu byłoby 10x praktyczniejsze. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Popieram. IRC jest najlepszym pomysłem wg mnie. Przynajmniej tak nie laguje. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi