pinker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mam takie pytanie,jak zrobic kamere ze 3d w scrypcie,a np 3D budynki albo objecty zrobic w execute code?da sie cos takiego zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wrzucasz scripta do zasobów i dodajesz do niego kod. Da się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 script_execute(fname,arg0,arg1,...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 fname( arg0, arg1... ) <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wiecie,nie jestem w tym dobry,ale jak ten script rozpoznaje gdzie ma trafić?Bo naprawde ja chce zrobic tak zeby była tylko kamera ze skryptów,a chce zrobic z execute_code tylko budowle bym mógł je układac na room,ie,bo przeciez nowy york nie jest taki mały:D.dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Omg chłopie skrypt se przecież musisz napisać Oo Tymon ci tylko napisał jka go wykonać w kodzie... z odpowiednimi argumentami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ale ja sciagne z innych projektów kamere,pytam sie bo nie mozna stworzyc w game maker script code,trzeba go importowac i on trafia do róznych objectów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 To weź poszukaj w przykładach. Masz link żeby było szybciej. https://forum.gmclan.org/index.php?showforum=9 :alien: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Moze byś łaskawie podał który to temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 A możę jeszcze szanownemu pannu pinkerowi podać całą grę na gotowo - trza się uczyć szukać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 no bo nie będe przeglądac ze 20 tematów bo mam słaby internet,1 mb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ahahahhaha to się usmiałem.... słaby internet- ale żeś powód podał <rotfl> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jesli nikomu nie pomagasz,to nie wpierd.... się bo myslisz ze rządzisz a gów...o zrobiłes.Gów...o masz do powiedzenia więc zamknij sie,sam juz se zrobie i moja gra nie będzie porażką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jesli nikomu nie pomagasz,to nie wpierd.... się bo myslisz ze rządzisz a gów...o zrobiłes.Gów...o masz do powiedzenia więc zamknij sie,sam juz se zrobie i moja gra nie będzie porażką. Oj nieładnie tak obrażać innych użytkowników..nieładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dzieki kryniak wielkie,a ty yoda lepiej juz nic nie pisz na ten temat bo naskarże ze spamujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi