hubert_olender Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Hej mam prośbę do Was, czy pomógłby ktos z Was mi zrobić ping ponga 2d online, kompletnie nie wiem od czego zaczac :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zacznij od przestudiowania przykładów multiplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 zacznij od czegoś, co będziesz umiał zrobić, przeglądając przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_olender Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 no hej sciagalem przyklady multiplayer, ale zaden nie chcial mi dzialac online nie wiem dlaczego :( macie moze jakis sprawdzony przyklad multiplayera online, ktory dziala rzeczywiscie i z 2 ip moge sie podlaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nie masz po prostu zarejestrowanej wersji gma a bez tego mmmogame nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_olender Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 nawet po zrobieniu z tego exe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nawet próbowałem tak zrobić z image_angle jak nie miałem zarejestrowanego gma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 nawet po zrobieniu z tego exe? Nawet jakbyś zrobił z tego dwupiętrowy apartament z pełnym wyposażeniem. Po prostu musisz zajrzeć do poradników i zgłębić tajemną wiedzę niedostępną dla ludzi, którzy nie umieją sami sobie z najprostrzym problemem poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_olender Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nie.. zaraz zaraz wystapilo nieporozumienie. Mam np pong1 pong 2 pong3 na orginalnej wersji i nie moge sie polaczyc online tylko sam ze soba na kompie, dlaczego? wyskakuje mi blad: No session avaible to join. :| Firewall i zapora odblokowana jak cos o co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ustaw odpowiedni port który nie jest wykorzystywany, oraz dlatego że nie masz zarejestrowanego gma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wyraźnie napisałeś jaki jest problem, niema sesji do której możesz się przyłączyć. Umiesz w ogóle robić cokolwiek w Game Makerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_olender Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 caly zielony jestem, sprawdzalem prae przykladow cos tam sobie poprzerabialem, ale to banał. nie rozumiem co masz na mysli mowiac, ze nie mam sesji do ktorej sie moge przylaczyc - przeciez probowalem sie z kolega polaczyc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A postawiłeś w ogóle serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 zewnętrzny adres ip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi