Mario Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Kto mi pomoże? :] Jak zrobić dobrą fizykę bilardową? :huh: Chodzi mi o odbijanie się bil...Zmniejszanie się ich prędkości itd. :blink: Jeżeli ktoś zna jakieś przykłady dla GM5.0 to są mile widziane... :) Z chęcią usłysze także kilka rad przy robieniu mojej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Prawdę mówiąc, to przykładów na bilarda to ja nie widziałem, ale do golfa widziałem, a będzie to zrobione bardzo podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 no to pokaż ten przykład! :] LINK? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Gdzieś jest na stronie Carla Gustaffsona: http://hem.passagen.se/birchdale/carl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 24 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 EEE... Włączając tą stronę mało co z krzesła nie spadłem...Może jestem dbilem ale te rzeczy co tam znalazłem to mnie oślepiły :blink: Od razu pościągałem WSZYSTKIE PRZYKŁADY --->One są genialne :lol2: Po prostu nie mogę uwierzyć w ten genialny zbiór wszystkiego czego było trzeba!!! Praaktycznie te przykłady wyjaśniają prawie wszystkie aspkty tworzenia gier!! :crying: Jestem wzruszony :rolleyes: Dzięki za ten link...Jestes boski MARMOT!! :P Z takimi przykładami to wszystko jest możliwe :] Znalazłem przykład golfa... Jest dojebisty :sp_ike: ZACHĘCAM WSZYSTKICH NIEŚWIADOMYCH DO ODWIEDZANIA TEJ STRONKI!!!!!! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Eee, ta strona to podstawa dla poszukiwaczy skarbów (czyt. przykładów) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2005 Biliard?Z golfem to raczej nie pomoze-przecie są jeszcze inne bili i w nich udeżenie bila przesyła większośc energi do tej uderzonej bili.Ja sam kocham snakera i wiem jak bila sie kołem toczy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Snooker a nie Snaker. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Heh, a nie sądzisz, że przykład golfa można dobrze przerobić :P ? W bilardzie też masz dołki (w tym zwane kieszeniami). Też uderzasz kijkiem w kulkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi