LionX Dagger Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 witam jak schować swoje ip na gg by w dziale informacje wyświetlało się <brak> innym użytkownikom gg zamiast mojego numeru ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Jak ma sie inny komunikator to nie wyswietla. Ja mam np AQQ ktore dziala 50x szybciej niz gg nie tnie sie i mam rozmowy na zakladkach -.- I nie pokazuje ip jak ktos ma gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Tobie ip innych nie pokazuje ale pytanie czy twojego ip nie jest pokazywane innym Bo sam też coś pozmieniałem i wcześniej pokazywał mi innych ip a teraz tego nie robi Ale spytałem się kumpeli by zobaczyła na mój profil i był pokazane ip A wcześniej sam siebie dodałem do listy i mi pisało <brak> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 LionX: Jeśli masz neostrade, to masz od kazdego włączenia, inny numer IP. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zarejestruj się na serwer Jabbera, ściągnij komunikator go obsługujący i skonfiguruj transport - będzie się pokazywał tylko ip serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Tyle że ja nie mam neostrady I wiem że neo ma dynamiczne ip Co to za serwer jak to zrobić itp. Itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Tyle że ja nie mam neostrady I wiem że neo ma dynamiczne ip Co to za serwer jak to zrobić itp. Itd. To użyj innego komunikatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 LionX, zle mnie zrozumiales. Mowilem ze jak ja mam AQQ to ktos nie widzi mojego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Oj dzięki Bogu Dowiedziałem się że mam dynamice ip <3 Ale nie ma po co kończyć dyskusje bo Inni nie mają takiego szczęścia XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 W opcjach komunikatora odznacz połączenie bezpośrednie. W starszych wersjach pomagało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Jak masz komunikator który nie jest GG, lub używasz transportu GG na jakimś serwerze Jabbera, to tak nie masz. A jak nie wiesz co to Jabber, zajrzyj do Wikipedii, bo nie powtarzajmy tutaj genialnego tematu z fotka.pl gdzie przez 45 stron ludzie się pytali "a co to jest" jak w pierwszym wytłumaczono co to jest jabber ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 jeśli jestes niewodoczny to nie widza twojego ip. wiec: badz caly czas dostepny,ale pokazuj status tylko znajomym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 @Proxx: Jak ktoś cię nie ma na liście, to nie widzisz jego ip. IP widzą miedzy sobą tylko osoby z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi