KoRn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 No właśnie. zrobi mi ktoś loading bar do gry soldiers shooter? dam do credits. Mam szablon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Pomoże ktoś? Baaaardzo prosze. :( (sory za duble posta, ale ten temat już prawie znikł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Omg po co doublepostujesz? Myślisz że jak tylko coś napiszesz to zaraz połowa gmc sie rzuci ci na pomoc? Weż Kasa bo mnie smucisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kasa100, dostałeś warna, bo nawet nie umiesz poczekać więcej niż 50 minut :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi