Grela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Przyklad pokazuje jak zrobic pocisk ktory po uderzeniu w sciane wybucha(im blizej bohater tym mu bardziej odejmuje zycia), a po udzerzeniu w dynamit zwiększa ryzyko wybuchu.(Oba dynamity są podłączone do siebie, więc jak wybuchną to razem) http://www.gmclan.org/up1867_11_strzelanie...la_razenia.html By Sonique&Psychix(połowa Psychixa, połowa moja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Przykład zasługuje na 2.5... ale wykonanie jest marne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 To było robione na życzenie Kamyla, ale dałem to tu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wg mnie to tylko zwykłe nabijanie postów. Co by się stało gdybyś zrobił grę na ligę 24, wysłałeś, napisałeś posta, a gdy tura się skończy to tworzysz nowy temat i piszesz o swojej gre. Bez sensu. Acha i nie dawaj linka do swoich przykładów (widziałem go w temacie "kody"). (przepraszam za zabawę w moderatora). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Fatalne wykonanie prostego przykładu. Czyli nic nowego w tych czasach. Czemu chcesz aby dano cię do credits ? Przecież to chała i kloc a w dodatku chłam. Ale początkującym każdy materiał może się przydać. Może i tylko może ten przykład uchroni nas przed kolejnymi tego typu pytaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 hm... mi sie wydaje że to jest przerobiony przykład :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A ty sam nie przerabiasz, tak jak przykład Jakluba na Soldiers shooter :]?? Napisałem , że to Psychixa i moje pamietajcie że Psychix też to robił :). Edit:@Snake: Nie przeczytałeś dokładnie tematu mnie i Psychixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 po pierwsze nie Psychix tylko PsichiX po drugie nie wierze ze taki [---] zrobilby PsichiX. celownik do d**y (pozycja wzgledem myszy, nawet originow sie nie chcialo ustawic <_<) i wogole... to daje... 1.5/5 czyli 2/5 i tak to mocno zawyzona ocena <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nie wieżycie mi? siłę rażenia zrobił PsychiX, a ja resztę sam zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie wieżycie mi? siłę rażenia zrobił PsychiX, a ja resztę sam zrobiłem. A nie przypadkiem on napisał wysztko a ty dałeś chodzenie i strzał? Dlaczego potrzebowałeś pomocy psichiXa do tego? Przecierz cos takiego mozna w pojedynke zrobić ;/ Żałosne (bez urazy dla PsichiXa) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Oj marny przykładzik, marny. Siła wybuchu raczej nie odejmuje HP, tylko odrazu zabija naszego hero ;/ . 1/5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Słabiutki przykład jak już coś tu umieszczasz to musi być super żeby ludzie spojrzeli na ciebie z innej strony xD :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyl Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mi tam pomógł :). Musiałem se go trochę przerobić bo faktycznie po wybuchu hero od razu umierał (jakie to smutne :crying: :D ) ale po małym przerobieniu było git! Przykład nie musi być z super grafiką czy dźwiękiem tak, że można go łatwo przerobić na jakąś grę... najważniejsze, żeby był zrozumiały i odpowiadał na pytanie. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi