Masgen Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A wiec :P Robie sobie gre Mario i chcem zeby potworki chodzily np : 10 krokow w prawo,a potem zawracaly i robily 20 w lewo wie ktos jak to zrobic?:PProsze o dokladne wyjasnienie (Jestem noobkiem :P i prosze nie jechac mnie ! ) z gory Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Użyj tzw. alarmów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 no tak ale moglbys podac co tam wpisac?:D EDIT : Bo wiem,ze alarmy sa tez od chodzenia ale nie wiem co tam wpisac @_@ :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 9. Nigdy nie nazywaj tematu "Pomoc", "Help me!" itp., a tematów w dziale Multimedia "Potrzebuję grafiki/muzyki". Tytuł tematu powinien być "mówiący" czyli taki, który od razu po przeczytaniu informuje o poruszanym w nim problemie (nie oznacza to jednak, że sam post ma być pusty). Z tego co widzę złamałeś regulamin(nazwa tematu). Edit: sorry za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 @up eh... :P zapomnialem xD A tak BTW : To jaki kod wpisac w alarmie zeby potwor szedl 10 krokow w lewo a potem 20 w prawo?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ojć zapoźno sorry wysłałem PW do Marmota.Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Alarm określa jakiś czas - musisz wpasowac ile czasu zajmie potworkowi przejscie do danego miejsca (tyle wpisujesz w alarm) i potem w evencie danego alarmu dajesz aby zmienił kierunek. I tak w kółko :) EDIT: oj sonigue sonique.. jest nowy ;) a ty już go reportujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 moze jakos zrobie :P Dzieki za odpowiedz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Apropo był coś takiego w Catch The Clown, przykładzie strzelanki Jakluba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A nie lepiej użyć pathów poprostu? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 w strzelance Jakluba bylo takie cos // Zmień kierunek pełzania direction=random(360) alarm[0]=200 wpisalem to ale potworek wpierw idzie w lewo, a potem w gore albo dol :/ a ja chcem zeby tylko w prawo i lewo :D bo to ma byc takie mario ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A patrzyłeś na Catch The Clown :P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No to pathami to zrób! chcem lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ok juz zrobilem :D Dzieki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 @Sonique: Nie wysyłaj mi PMów, tylko klikaj na przycisk z napisem Report ;p . Zresztą, dostałem aż 4 raporty na ten temat nie licząc twojego PM :) . @Masgen: Za następnym razem przestrzegaj regulaminu jak piszesz tematy, bo może się to skończyć ostrzeżeniem, jak dalej będziesz ten sam błąd popełniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 @UP Aż tylu konfidentów na gmclanie? strzeżcie się bracia i siostry i chowajcie wódke do plecaka.. @TOPIC (zeby nie byc zreportowanym za offtopa) dajesz w create alarm 0 na 20 w alarmie 0 dajesz zeby szedl w lewo (chocby klocek z czerwonymi strzalkami) i ustawiasz alarm 1 na 20 w ararmie 1 dajesz zeby szedl w prawo i ustawiasz alarm 0 na 20.. i pyk.. Bless Aj. Propaganja beszczelny spam: "Maaamoooo a jacek m zabrał batona i zrobił kupe na trawniku!.." buahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi