Crash Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Tytuł: Dino I 5 zaczarowanych ogórków!! Witam all po długiej mojej nieobesności na forum :P . Dziś postanowiłem zrobić jakąś grę w GM, i przyszedł mi pomysł na platformówkę :) . Jest to jedna z moich najlpeszych dotychczasowo gier. Dziś wydałem małe demko :P . Fabuła: Dino żył sobie spokojnie. Pewnego dnia skończyło mu sie masło !! Była niedziela, wiec sklepy były pozamykane. Wiec poszedł do swojego kolegi - Bobka, wiedząc, że ma on 3 kg masła w lodowce :D . Na drzwiach od jego domu zastal wiadomosc na kartce - Dino, jesli chcesz jeszce raz zobaczyc swego przyjaciela, przynies mi 5 magicznych ogorkow!! - Z poważaniem, Lord Viader! I tak nasz Dino wyrusza na wielka podroż... ---- Sterowanie: Lewo - W lewo Prawo - w prawo Shift - Skok ----- Grafika: Ja :P Muzyka: A tam..z różnych gier :P Screeny: http://img512.imageshack.us/img512/4642/dino1yd9.png - Screen Number One http://img254.imageshack.us/img254/5173/dino2bm2.png - And Screen Number Two xD --- DOWNLOAD: http://www.speedyshare.com/792651688.html --- Opis: Jest to zwykła platformówka. W demo mamy 3 i pół połowy poziomów :P . Dalczego pół połowy? bo level 2... Zresztąsami zobaczycie :] . Co kilka poziomów musimy zebrać zaczarowanego ogórka. Głównym wrogiem Dino jest Lord Wiader (xD) i będzie on Bossem do pokonania. :) Opinie, propozycje, sugestie, komentarze mile widziane :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Brakuje w tej grze róznych bajerów takich jak czas, power-upy, pieniążki itd. muzyka dobra ale strasznie powiększa wagę pliku. Grafika, no cóż... może być chociaż cały świat jest taki... kanciaty. Fabuła, hmmm... dziwna :) Przydałoby się zmienić poruszanie postaci ale jest ok. Ogółem 3/5 gwiazdek, mogło być lepiej. A ten trening ? Po co to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 no wiecie, to jest wersja demo :) . Wszystko sięmoze zmienić. Wiem, zrobię życia, licznik pktów, i takie tam bajery :P . Fabuła taka troche dla jajec . Starałem siężeby była śmiechowa :D . Full Version będzie wypasiste, zapewniam :] . Ale dzięx za ocenę . a muzyka jak się podoba? :) P.S . Tak grafa kanciasta :P . Najlepiej mi taka wychodzi :P Edit: I dzięki za pomysły z czasem :D . Poziomy będą na limit czasowy ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zdecydowanie przydałoby się więcej urozmaicenia w grafice. Wielkie, jednolite bloki nie wyglądają szczególnie zachęcająco, mimo że poszczególne sprite'y nie są złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 dla mnie to brak jest jakiegoś tła, sam niebieski kolor to mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A mi się gra wyjątkowo spodobała - a o co chodzi w tym drugim levelu? 4 gwiazdki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 W drugim levelu jest koniec WERSJI DEMO :P . To ejst noc, moze ktos zauważył :D W pelnej wersji bedzie dalej ten poziom ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Mi się podoba jakbym miał oceniać to daję 4 gwiazdki Wnerwia mie to ze w tunelach trudno przeskoczyć tę (żaby,dinozaury) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wnerwia mie to ze w tunelach trudno przeskoczyć tę (żaby,dinozaury) ? No i tak ma byc :P . oto chodzi - żeby było trudno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Kilka moich zastrzeżeń. Dodaj animacje ludkom i coś a'la checkpoint popraw niebo w 2 lvlu i na koniec popraw z kolcami zamiast distance do object użyj eventu kolizji naciągane 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Fajna gierka! Szkoda, że w grze nie można deptac potworków :( Ocena:6-/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no wlasnie strasznie mala roznorodnnosc graficzna ze tak powiem. Czasami wystarczy dodac jakiegos krzaczka, drzewko i juz jest cacy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Gra mi sie podoba tylko trzeba dodać trochę graficzki dodać i będzie lepiej ;) na razie 4/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Fajna gierka 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No, widze, że się postarałem! dam ci 5 gwiazdek bo mam dzisiaj humorek :) Czekam na pełną wersje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi