Śniegus Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 tworze gre wyścigową w 3D i nie wiem jak zrobić inteligente auta policyjne które gonią i powiadomują innych policjantów a gdy są daleko od auta to gubią pościg. Zła nazwa tematu = warn. Czytaj regulamin. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Nie znam się za bardzo na 3D ale to o co się pytasz niewiele się różni od takiej samej gry w 2D :| Użyj funkcji distance_to_object możę. A co do inteligentnych aut to to nie jest takie proste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 dzięki spróbuje coś z tego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniegus Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 mam kolejny problem :( : jak zrobić draw policjantowi żeby widać było go z boków z przodu i z tyłu a nie tylko z jednej strony. Dwa posty pod rząd? Nieładnie! Ale dostajesz bilet ulgowy, nie ma warna. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zrób go jako model, albo grupę modeli (dla pojedynczych elementów ciała) PS. Jeśli masz jakieś pytania co do 3D to pisz na mój PM :P Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi