Fallord Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Dobra a więc: -Mam coś takiego sc_menu_add_button("Level 1:asdasdasd.","show_message('Going to a level.')"); -Jak mam ten kod przerobić aby zamiast wyświetlania Message otweirało mi room1 Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zamiast show_message('Going to a level.') dać to ? room_goto(room1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 O_O sc_menu_add_button("Level 1:asdasdasd.","room_goto(room1)"); Odpowiedź już padła, po co dajesz ją drugi raz? Jak się będzie tak zdarzało częściej, to wyciągnę konsekwencje gnysek W połowie pisania musiałem się czymś małym zająć i nawet nie odświeżyłem topicu. Kryniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Dzięki serdeczne i zamykam ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi