Grela Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No to moja pierwsza postać wcześniej próbowałem zrobić- nic z tego ale mi sie udało. Jeżeli ktoś gra w Icy Tower to tu jest link:TU! Jak wy umiecie to może wy dacie jakieś swoje ciekawe postacie. Śmiało. Pozdrawiam, Sonique :rockon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Myślałem, że się ktoś zainteresuje :( Dostajesz warna bo już niepierwszy raz się zdarza sytuacja, że piszesz drugiego posta po parunastu minutach z żalami, czemu nikt nie interesuje się tematem. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ktoś nie odpowiada przez 26 min i ty sie denerwujesz :) BTW. Nawet fajna postać ale troszke MAŁA :) hahaha:) pozdrawiam :) ...MIMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No dziex to z gry Timusan. Pozdrawiam, Sonique :rockon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 a po co ci to? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No co każdy może tworzyć ;p Pozdrawiam, Sonique :rockon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A czy ja mowie ze nie? Tylko nie wiem, czy masz w tym jakiś cel... ( w tym tworzeniu tego) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No, że np. Shoball tak zrobić, z misiem kairo. Itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Miś to był Lincoln, a miasto Cairo, z tego co kojarze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi