Fallord Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Potrzebuje ładnie wykonane drzewo z lotu ptaka. Pozdrawiam Drzewo zielone w rozmiarach 64x64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Drzewko Wiem, że to minuta roboty ale sam takich używam i nie narzekam. (w grze wygląda trochę inaczej) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A tutaj masz coś ode mnie, może się nada :] . Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No to się nazywa drzewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No może i tak,ale w grze wygląda trochę dziwnie.;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A tutaj masz coś ode mnie, może się nada :] . Pozdro. Jak kamień raczej wygląda, nie jak drzewo. ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jak kamień raczej wygląda, nie jak drzewo. ;f Raczej jak rzygowiny psa :) Topic: Popatrz jak ładnie w swojej Almorze Borek narysował drzewa, więc zripuj je sobie :) a potem na ich przykładzie zrób swoje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Raczej jak rzygowiny psa :) Topic: Popatrz jak ładnie w swojej Almorze Borek narysował drzewa, więc zripuj je sobie :) a potem na ich przykładzie zrób swoje :) [sory za offtop] mi sie przyda jako brudna bomba. Topic: masz cos ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ok potrzebuej jeszcze kilka rodzaji drzewek(w innym kształcie).Pozdrawiam Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ustaw im losowy direction w create i obróć sprita według niego. A drzewko łatwo edytować. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ian Whyte Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Może i takie się przyda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Kolejny kamien :D Dobra zamykam,potrzebuje tez innych elementów,napiszę w innym dziale :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi