tomalas Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mam problem... ;] Używam 39dll i każdy gracz przesyła zmienną i zastanawiam się jak sprawdzić którego gracza (jego nazwa) ta wartość jest największa... Ogólnie chodzi mi o punkty gracz przesyła na serwer swoje punkty i jak sprawdzić kto tych punktów ma najwięcej... Z góry dzięki za pomoc pozdrawiam, Tomalas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Wsadź graczy do tabeli i przejedź forem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 var np,p; //np - najwiecej punktow np=0; p=-1; with(objGracz) { if (punkty>np) { p=id; np=punkty; } } return p; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ok dzięki Pablo Twój pomysł pomógł mi dużo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi