Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Czy pisze gdzieś w GM'ime jaki był kod rejestracyjny, bo ktoś mi się do poczty włamał i większość wiadmomości mi pousuwał :crying: :crying: :crying: :crying: wczoraj dostałem kod i tu zonk!!! dziś patrze a tu ze 700 widomości zrobiły się 100 wiadoomości ... :(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Musisz poprosić tych z Yoyogames , żeby ci dali nowy kod (chyba nieodpłatnie). Ale sam nie wiem czy tak można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 dobra no to już się nie wysilajcie ważne, że GM zarejestrowany jest :) narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A to już miałeś Gm'a zarejestrowanego? Bo ja myślałem że przysłali Ci wiadomość a ty jej nie wiedziałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 miałem zarejestrowanego, ale wolałem ją* mieć :) *ją: tą wiadomość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 cieżka sprawa zróp jak mimek mówi aha i ... zapraszam na moje forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 cieżka sprawa zróp jak mimek mówi aha i ... zapraszam na moje forum Bez sensowny post, jestem za wykasowaniem / usunięciem jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 @offtopic: Jest taki magiczny przycisk . Kliknij na niego. @topic: A może używasz innego klienta poczty? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nieee wszystko robiłem na o2.pl i było git jeszcze w niedziele, ale w poniedziałek już większości maili nie miałem ;-( pozdrawiam mimek i zamykam temat, bo w GM'ie nigdzie nie pisze, a WY mi to uświadomiliście :) PS DZIĘKI ZA POMOC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi