bigshark Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Mam na dysku gifa. Gif ten jak klikam na niego wygląda normalnie. Jednak gdy otworze go w gamemakerze, to jest on dziwnie wyswietlany(pierwsza klatka jest dobra, reszta to jakis szkielet). Dlaczego tak jest??, Niektore gify dzialają dobrze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Kolor tła jest pobierany z lewego dolnego rogu obrazka. Spróbuj zaznaczyć opcję transparent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 A może odznaczyć ??? Problem ten może też powodować program na którym gif był składany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 12 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 ehm... Juz same kaltki są zle wyswietlane, a nie podgląd. Zresztą sprawdzcie sami:GIF Zle wyswietla mi sie na gm6.0 . Tylko pamietajcie zeby najpierw sciagnac go na dysk w postaci gifa, a potem wczytac do gamemakera jako sprite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Plik jest do D**Y ! Otwożyłem go programikiem do składania gifów i widze że w klatkach też jest to samo co w GM. Szukaj innego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi