KoRn Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 SIEMKA! :bye1: Poszukuję dźwięku jak sie łamie patyk. :P Ma ktoś??? Bardzo bym prosił. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jak zrobic dzwiek lamiacego sie patyka? 1. Kup mikrofon. 2. Podlacz. 3. Znajdz cos czym mozesz nagrac. Uwaga teraz najtrudniejsza czesc... 4. Wyjdz na dwor! Teraz z górki... 5. Znajdz patyk. 6. Zlam przed mikrofonem. 7. Zapisz. 8. Ciesz sie. Ja tak sobie robie rozne dzwieki a mikrofon kosztuje ledwo 10 zl xDD Np jak pada deszcz tez mozna na chwilke podglosic i nagrac starannie. Napisalem to bo czesto szukasz czegos w tych dzialach :P A to chyba nic trudnego znalezc patyka i go zlamac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 @UP Przecież można go złamać w domu, są lepsze warunki akustyczne... Edit: Aha, o to chodziło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zrobiłem tak jak Stig, i mam fajny dźwięk. dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi