artimal Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Hej panie który zna się na maxie :jezor: <lol> Mam problem ze zrobieniem ognia . po raz 126 MOŻE MI KTOŚ POMOŻE ??? !!!DZIĘKI!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Masz tu tutoriale związane z ogniem w 3ds max: http://www.pixel2life.com/search/3d_studio_max/fire/1/ Do użycia Google nie trzeba się znać na 3DS Max, a problem tak świetnie opisałeś, że powinieneś Nobla dostać. Jak tutoriale ci nieodpowiadają, to powiedz dokładniej co ci nie wychodzi i wtedy może ktoś pomoże.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 hmm... ja nie znam tak dobrze angielskiego !!!!!!! mugłbyś mi przetłumaczyć te 16 punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jejusiu... Prztłumacz se to w jakims translatorze - przeciez wystarczy ci tylko baza tekstu - nikomu sie nie bedzie chciało ci tego tłumaczyc... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A co tu tłumaczyć? Przecież tu są podstawy podstaw ogólnie, a tylko opisy działania wymagają trochę większej wiedzy, a to chyba ci nie jest potrzebne? Poza tym: www.ling.pl ; www.translate.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 to fragment: Otwarty fajł co (żeby; który) wy stworzyliście wasz materiał ognia (pożar) w. Naciskać (ścisk; prasa; żądać; zmuszać) '*M'* na klawiaturze podnosić Materialnego Redaktora. Wybór ogień (pożar) materiał (materialny) i trzaskają na Położonym Do ikony Biblioteki []. Wy będziecie otrzymywać pytanie zaopatrywać imię (nazwa), w rodzaju "Ogień (pożar) Materiał (materialny) ". Jeżeli wy chciałby używać materiał w wszelkim innym Maksymum (maksymalny) rejestrować (fajł), trzaskać (trzask) na Otrzymują (dostawać; rozumieć) Materialną ikonę []. PO JAKIEMU ON DO CHOLERY GADA ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Jakbyś wywalił nazwy własne związane z programem, to byś nie miał "Materialną ikonę" tylko "ikonę Material" itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Sorry za offtop ale skąd można pobrać ten program? Wujka Google pytałem... @Down THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 http://autodesk.com/3dsmax - masz tam 30-dniowego triala i sklep w którym możesz kupić pełną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi