Punisher Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Mam mianowicie 2 pytania: 1. Jak zrobić health bar ze sprite ktory idzie z vievem... 2. Niewiem jak zrobić by gdy w hero straci zycie to odcwierciedla sie na bra'u Próbuwałem persitnece ale objekt wtedy znika, Chodzi oto by objekt HP_bar czytał z objectu hero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Draw: draw_sprite_ext(sprite0,0,view_xview,view_yview,health/sprite_get_width(sprite0)*3,1,0,-1,1); sprite0 zamień nazwą sprita. PS. Jeżeli to zmienna lokalna w obiekcie hero to zamień health na hero.zmienna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punisher Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 THX niewiedziłem że można tak z zmienną i jeszcze raz THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi