ara Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 jak zpuścić swoją grę na panek ale TEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 o co ci biega? Jaśniej prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 A dokładniej? Bo nie chcemy ściągać po to, żeby się dowiedzieć o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Chodzi mu o minimalizację do traya. ;) Użyj Dll'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Chodzi mu o pasek "trey", No ten obok zegarka :P. Sam jestem ciekawy, szukałem i nie znalazłem, więc ja też czekam na wasze odpowiedzi xD Up@: Foch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 jak klikasz na < w prawym dolnym rogu ekranu to ci się rozwija pasek z różnymi ikonkami no to jak zrobić że moja gra w .exe też tam będzie chodzi mi o pasek 'trey' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Nie "trey" tylko "tray". Zobacz tu: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=208273&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dzięki :) Tylko że ja nie mam pro editiona i mi nie działa może kotoś zapisać TO w exe ? i mi przesłać ? dzień dobry kryniak do widzenia kryniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi