artimal Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Czy znacie taki program że np. mam film jak ktoś wali ręką w nic a potem w jakim.ś edytorze tego programu rysuje tam komputer i na koń cu wyglą da jak by ktoś walił w komputer i żeby można było to zapisać w formacie .mov jak byście mogli to proszę jeszcze o link strony gdzie można ściągnąć ten program. Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 o_o? Napisz to powoli i bez błędów, może komuś uda się zrozumieć. :crosseyed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Mirage Studio Nie pamiętam linku ale znajdziesz w google To taki edytor video w którym klatka-po-klatce rysujesz tak jak w PaintShopPro, wklejasz obrazki itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 CinePaint lub GIMP z pluginami do edycji wideo i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 mam film że ktoś śpi i rysuje mu nad głową czarną chmurę i żeby w mov było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No to sobie zedytuj którymś z tych programamów co podałem ja i Snake (wybierz ten który jest dla ciebie wygodniejszy), zapisz w jakimś formacie np. AVI bez kompresji, a potem skompresuj do MOV np. programem Videozilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi