zalu Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Cześć!!!! Mam nowe pytanie a mianowicie: 1.moja gra jest robiona na klockach i na kodach czy to że zrobiłem ją tak nie zwiększy jej rozmiaru ? 2.Czy są jakieś programy które mogą wykryć i usunąć niepotrzebne rzeczy ? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 1. Zwiększy, ale minimalnie. Jakieś parę, parędziesiąt bajtów na klocek. 2. (Chyba) nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Jakieś parę, parędziesiąt bajtów na klocek. o rzesz aż tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 1. Samej gry nie, tylko plik projektu może być nieco większy. 2. Od tego jest głowa i coś co zwie się optymalizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 dzięki Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi