Gasteruk Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Chodzi mi o to ze bohater strzela lina i lapie sie przedmiotow to lina... cos w tym stylu:KIlik!!! Moze byc zwykla kropa zamiast ludzika.... Acha....moze sie nieudac bo ja mam lite edition gm7 Z gory dzieki... Ps:Jesli opublikuje oczywiscie w credits... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Był przykład,na yoyogames,chyba mam go gdzieś na płycie,jak znajde to Tu wrzuce,jak nie to raczej nikt Ci tego nie zrobni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Dzieki..... :thumbsup: Jak nieznajdziesz to poszukam na yoy games jak niebedzie to trudno jak nikt tego nieumi zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 @Proxx: dlaczego nikt mu nie zrobi? https://gmclan.org/up900_11_spiderman.html 5 złotych przelewem. ;] jak ktoś chce może korzystac :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Zaraz zobacze...dam edit... EDIT:No dobre ale tez nie.... Postarales sie zrobiles to w....chwile O_o Ale tez nieoto mi chodzilo.....zeby sie podciagal a nie przylepial.... Ale i tak ladnie.....doceniam twoja prace... Tyle ze mi juz niedziala wzlata w gore planszy i pojawia sie tylko ,,pajeczyna`` a kukla stoi w miejscu.... Wiec mam nowy program : Pimp my engine :P Jak bys mogl poprawic...bo ja probowalem ale lipa mi wyszla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 if mouse=1 { xx=mouse_x yy=mouse_y } else { xx=xx yy=yy } if distance_to_point(xx,yy) < 50 { move_towards_point(x,y,0) } else { spe=10 move_towards_point(xx,yy,spe) } if place_free(x+0,y+1) { gravity_direction=270; gravity=0.5; } else { gravity_direction=270; gravity=0; } if (vspeed>12) { vspeed=12; } wklej to w step może bedzie lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Może chodzi ci o coś takiego https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Zychu:Troche lapiej ale lapie sie nawet pustego room... szymek11116:cos w tym stylu.....tyle ze celownik byl by sterowany myszka.... Pokombibuje w obu enginach....Ale jakbyscie znalazli co dobrego to temat otwarty... Mam pytanie ale to dopiero jak sie znajdzie dobry engine.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 kto mi zrobi grę...? mogę ci zrobić a ile mi zapłacisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Tu jest prozba o silnik a po 2 NIEOPUBLIKUJE JEJ..... A jesli tak to oczywiscie gra bedzie jako robily 2 osoby nie credits... Niechcesz pomagac to nie.... Czy ja cie zmuszam??? No wlasnie....nie! ja tylko prosze o silnik.... Mam jeszcze cos do powiedzenia ale niechce bana i warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 eh... http://www.gmclan.org/up2204_11_lina.html masz sterowane myszką. przerobiłem troszke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Kasa oto mi chodzilo..... :thumbsup: No coz dzieki..... dodam do swojej platwormowki.... Gry na tym engine nie bede robil bo za 2 tygodnia jade do angli i przez okolo pol roku niebede mial kompa... I niezdonze jej sobie zrobic.... Jeszcze raz gigantyczne dzieki. Dla tworcy engine i za przerobienie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 SUper kasa!ja tez dzieki,przy da mi sie do projektu spidermena,tylko musze miec troche wiekszy zasieg tej liny,jesli mozesz to zrób dla mnie,bede zobowiązany,bo ja tam patrzalem w kodzie i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Nie dziękuj kasy tylko Choosenowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 dzieki wam wszystkkim bo teraz jak narazie jeden problem z głowy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi