Krul Wojownik Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam chcialbym was prosic o przyklady bijatyk poniewaz chce zrobic wlasna a najlebsza nauka jest na przykladach Za Pomoc Z Gury Dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Chodzi ci żeby ci ktos calą gre zrobił? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam chcialbym was prosic o przyklady bijatyk poniewaz chce zrobic wlasna a najlebsza nauka jest na przykladach Ta, chyba najwygodniej jest taki przerobić a nie nauczyć się. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krul Wojownik Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Nie, nie nie chce zeby mi ktos gre zrobil tylko chce miec przyklad np. zycie i zadawane obrazenia czgo nie umiem zrobic a na forum jak pisalem o tym to nikt nie odpisywal :/ mam juz elementy gry (poziomy ciosy postacie przeciwnicy) ale nie umiwm zrobic opowiednich obrazen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 To napisz dokladnie co chcesz miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krul Wojownik Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ok. Wiec Chce zeby mozna bylo chodzic przy przeciwniku nie zabijajac go (bo jak go tykam nie uderzajac siekera to on juz lezy z odcietym lbem:D) chce tez zeby przeciwnik mial wiecej zycia zeby mozna bylo walnac go kilka razy i chce zeby przeciwnik mnie atakowal i chce zeby tylko niektore sprity(to to co opowiada za animacje ruchow mojej postaci) zabijaly przeciwnika (tu akurat chodzi o animacje uderzena siekiera ) wiec pomozcie mi i wytlumaczcie co mam robic i gdzie mam to robic DOKLADNIe!!! Za pomoc z gury Dziekuwa :D Jeszcze Jedna rzecz Powiedzcie Mi Gdzie Mam Zrobic Zeby na ekranie gry byl muj pasek HP i pasek HP przeciwnika, przeciwnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 To daj na forum to co do tej pory zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krul Wojownik Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 mam gre dac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Tak, tzn. jej kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krul Wojownik Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 kubos masz gg ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Mam ale daj ja tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krul Wojownik Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jak to sie daje Sorka ale jestem troche lomny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Do bijatyki trzeba ładne animacje ruchu, ciosów itp. graczy... bez tego nie ma co robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krul Wojownik Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Jak to sie daje Sorka ale jestem troche lomny Mam Animacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Na glownej stronie gmclanu masz uploader, zrob sobie tam swoj folder, wejdz w niego i dodaj gre z kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krul Wojownik Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Niemoge Tego Wrzucic Na UpLoader :/ Kubos Daj Mi Swoje Gg Wysle Ci Przez GG moje to 7344078 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 jezuuuu!!! :twisted: masz str. glowna, tam uploader, na samiuskim dole gdzies jest twoj (jezeli masz 0 plikow) otwierasz go i tam masz przegladaj <_< poza tym jak mniemam tobie moze pomoc tylko kubos (kubos bez obrazy :P ) ze jest jakims vipem a nie jest!!! najpierw przejrzyj regulamin, FAQ, dokumentacje, przyklady, forum, instrukcje, a dopiero pozniej zadawaj glupie pytania! (i odp. :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 kubus mi też daj swoje gg :D chciałbym cie bliżej poznać :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 ej ludzie tu sie zaraz zrobi offtop! nie spamujemy :twisted: zaluzcie se tamat o nr gg :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 chce zeby tylko niektore sprity(to to co opowiada za animacje ruchow mojej postaci) zabijaly przeciwnika (tu akurat chodzi o animacje uderzena siekiera ) W kolizji przeciwnika z twoja postacią: if sprite_index=uderzenie_siekiera { <co ma się zdarzyć> } Niemoge Tego Wrzucic Na UpLoader :/ Dlaczego nie? kubus mi też daj swoje gg biggrin.gif chciałbym cie bliżej poznać :* :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi