Ziomtron Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Siemka! :bye1: Jestem tutaj nowy, i może uznacie mnie za nooba, ale gdy w mojej grze na pierwszym etapie zbiorę wszystkie punkty i przejdę na następny, to obiekty przez które w pierwszym poziomie nie dało się przejść (sterty siana) pojawiają się na etapie nr 2. To mnie strasznie wnerwia, bo już koło tygodnia prubuję się z tym uporać, ale wszystko na nic, więc napisałem tego posta. Prubowałem robić tak jak w grach załączonych do programu, lecz ciągle nie działało. Z góry dzziękuję za każdą pomoc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Yyy.. a masz dwa roomy i tylko w pierwszym to siano czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomtron Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Tak mam dwa roomy i w pierwszym jast siano, a w drugim bloki mieszkalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Moze maja zaznaczone persistent. Wtedy w nastepnym roomie pojawiaja sie w tym miejscu gdzie byly w 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomtron Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Tak miały presistent wielkie dzięki!!! Juchu moja gra działa poprawnie!!! Dzięki Stig, wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi