tomalas Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Mam problem... ;] https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=124 Jak w tym przykładzie zwiększyć prędkość chodzenia... jak zwiększam to hspeed vspeed to dzieją się dziwne rzeczy... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja zobaczyłem że jeśli jest np. 4*2 (8) to jest dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 No ale to z kolei za szybko... domyślam się że chodzi o to że 32 musi się dzielić przez tą liczbę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Zapewne o to właśni chodziło :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 W speed roomu daj np. 50, jeśli ci o to chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi