Bixon Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Poszukuję czegoś takiego jak internetowy dysk... Szukałem w google i jedyne co znalazłem to edysk.pl, ale mail aktywacyjny mi nie chce przyjsc.... A więc czy znacie jakis dobry, darmowy serwis oferujący tego typu rzeczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Sprawdź czy mail od nich nie trafił do spamu ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Nie, nie trafił.... Próbowałem, na dwa różne maile, założony w różnych serwisach.... Ale zna ktoś inny taki serwis (polski) ? Po naciśnięciu zarejestruj wyskakuje mi pusta strona, a jak nacisne odśwież wyskakuje mi, że taki mail już jest zajęty... Odzyskiwanie hasła i all działa, przysyłają mi hasło itd, ale nie dostałem linku aktywacyjnego i nie mogę się zalogowac... O, już działa bez aktywacji, ale znacie jeszcze inne takie serwisy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neon Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 edyskietka.com moim zdaniem nawet lepszy od edysk.pl. Można udostępniać pliki, jest pasek postępu ładowanego pliku i możliwość tworzenia notatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Jak masz konto w gmailu to mozesz korzystac z takiego internetowego dysku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Każdej skrzynki pocztowej można używać jako dysk do przenoszenia danych. Wystarczy chociażby P2M użyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Można też założyć sobie folder na rapidshare, który będzie chował linki do plików. (Bodajże za ściągnięte pliki z nich dostaje się premium-points, warte rozważenia. ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Nierozumiem czemu ci nie działa mi przyszło za 10 sekund :boxed: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 @up teraz już jest ok, patrz na daty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 A ja polecam http://box.net/ albo jeszcze bardziej http://chomikuj.pl/ Prosta rejestracja, na chomikuj nie ograniczona ilość miejsca i dużo innych przydatnych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 A ja polecam wpakowywać na swoją pocztę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 kryniak - może i dobry sposób, ale za "dużo roboty". Wysyłać maila do siebie, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 @up Tyle samo co wysyłanie do jakiegoś serwisu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 @Kubx: A co za problem użyć P2M ;p ? Na takiej samej zasadzie to działa, ale dodatkowo pliki są zaszyfrowane i automatycznie dzielone :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi