Pablo-GM Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam ja korzystam z przykladu walka ala tibia i nie wiem jak zrobic atak z dystansu? Pomocy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 musisz napisać kod ze wduszeniem dwóch przycisków na raz.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 a da sie zagrac na nie zarejstrowanego GM'a? ;/;/ trzeba pro edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A ja myślę o czymś takim if distance_to_object(stwur) <= liczba if atak = true { //akcja } popróbuj z tym... Pozdrawiam Lord Marcelot :wheelchair: Edit: zrobiłem przykład zaraz dodam... Edit2: Przykład jeśli go użyjesz nie musisz dodać mnie do credits Edit3: Tylko alarmy dodaj bo mi się już nie chciało robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi