nexciek Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Kiedyś miałem pewien przykład 3d do gmirlicht'a. CZy ktoś wie skąd go można ściągnąć. To dla mnie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Stycznia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Hmm... http://www.thunderstorm.com.br/modules/news/ Zarejestruj się na tej stronie (potrzebne by dostać się do działu download) i ściągnij gmirrlicht, może jest tam i przykład. Xception, pierwotny twórca gmirrlicht, wywalił wszystkie dodatki do gm'a ze swojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Co to jest ten gmirlicht :blink: . Jakoś nie jestem w temacie :blink: . Może ktoś mi powiedzieć ? Plissss :crying: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Mi sie wydaje ze to jest jakis dodatek do GM albo jakis silnik graficzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ouch :) GmIrlicht to engine graficzny do Gm'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Heh. GM znawcy :P . GM Irrlicht, to DLL do Game Makera pozwalający korzystać z C++owskich bibliotek Irrlicht, które bardzo zasłynęły bardzo dobrą obsługą grafiki 3D i szybkością. Dobrą grę stworzona na Irrlicht można odpalić spokojnie na procesorze Pentium 200, ale oczywiście karta musi mieć akcelerator :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Ooo o_O To ja niewiedziałem że Irrlicht to C++owskie biblioteki o.O Musze sprawdzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexciek Opublikowano 28 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Nie mogę się zalogować na tej stronie. Zarejstrowałem się i nic. Poza tym trochę nie znam języka (co to jest: Hiszpański??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Nie, brazylijski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Nie ma czegoś takiego jak język brazylijski :P w Brazylii się po portugalsku mówi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Po portugalsku owszem. Ale to jest taka odmiana portugalskiego ;) Wiem bo brata słuchałem (on się tego uczy...) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2005 Co do przykładu,który znalazłem w producencie to się tyćke rozczarowałem,że będę musiał mapy z q3 dac...jak zrobić skakanie? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexciek Opublikowano 29 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 sorry, ale chyba się pomyliłem. Potrzebuje przykładu do Xtreme 3d. (Z gmclanu nie da się ściągnąć xtrema) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Marmot dał w poście linka : https://gmclan.iglu.cz/forum/index.php?showtopic=690&st=0 A na dysku mam jakiegoś nowszego (chyba :P ) Jak coś to mówcie ! A raczej piszcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi