marseel Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 mam problem chce, ze jak mój bohater skoczy na stworka to go niszczył a jak go stworek dotknie z boku mojego bohatera to żeby odbierało życie mojemu bohaterowi. tak jak w mario :) REGULAMIN - idź tam, przeczytaj i dopiero wtedy zakładaj topici. Jeszcze raz założysz topic niezgodny z regulaminem i dostaniesz warna. Tym bardziej, że to już nie pierwszy raz. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Użyj szukajki... Dobra w szukajce wpisz mario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marseel Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 no szukam i szukam i nic moze ktos pomoze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...96&hl=mario Pffff. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi