Wolfoxer Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Kombinowałem z depth ale mi nie wyszło, chodzi mi o taki efekt jak widać na obrazku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 depth=-y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 depth=-y ? Oj, robiłem już tak ale trochę bardziej skomplikowany zapis i nie podziałało, ale już działa :) A żeby temat nie był na darmo: Szukam naprawdę dobrego przykładu skoku do gry z takim widokiem (lądowanie na wyższychpoziomach po skoku itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Musisz poszukać jakiś przykład platformówek w 3D po czym wykrój cały 3d i przerób. czyli aby postać rysowało np w ( x , y-z ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 @up Też pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 zrub 2 sprity dolny drążk i górny.połącz je bedzie wygladało jak jeden. dolnemu daj wiekszy depth,górnemu mniejszy albo odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Kombinowałem z depth ale mi nie wyszło, chodzi mi o taki efekt jak widać na obrazku: do Twojego obrazka: 1. jestem przed słupkiem i przed nim mnie widać słupek depth =2 hipek depth =-1 2. jestem za słupkiem i za nim mnie widać słupek depth=-1 hipek depth=2 no i w tych spritach muszą być transparenty :) próbowałem Ci pomóc nie wiem czy o to Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 @up & 2up Ja już sobie z tym poradziłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi