Sylwester Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam. Słyszałem nie raz że ktoś zmienia grafiki w tibii,i tworzy otsa z własnymi grafikami. Jakim programem to się da zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Reebow sprite editor, dziala na wszystkie Tibie od 7.3 Wypakowujesz nim tibia.spr (nie polecam na slabym kompach, 20+ tysiecy grafik i to w bmp) zmieniasz a potem pakujesz z powrotem i podmieniasz w folderze tibi. DAT Editor tworzy nowe itemy do tibi tylko pozniej musisz rozeslac tibia.dat bo beda wyskakiwaly ludziom debugi OTS item editor edytuje zrobione itemy :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzian9 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 jak zrobić aby mozna było grać chodzi mi o clijenta jak zrobić aby można było grać na mojej mapce zrobionej i niech ktoś dokładnie opiesze jak operować tibia sprite editor i jak zrobić aby można było chodzić innymi postaciami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 A czy to jest oficjalny support tibii? Fanowski serwis? I co tu robi w tym dziale? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 A czy to jest oficjalny support tibii? A nie? Nie wiedziałem Fanowski serwis? Fanowskim serwisem jest tylko czego... hmm I co tu robi w tym dziale? ;/ Znajduje się? XD @topic tibia.org.pl* http://otserv.pl Cenzura by Ranmus ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi