Gość Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ostatnio pracuję nad nową grą. Postanowiłem dać przykład, w którym się zaznacza i odznacza gracza. Klikając lewym przyciskiem myszki na gracza, zaznacza się on, a klikając na tło prawym przyciskiem odznacza się on. Nie wiem czemu nie da się lewym ale zawsze coś. JEŚLI SKORZYSTASZ Z TEGO PRZYKŁADU UMIEŚĆ MNIE W ...[CREDITSACH]... DOWNLOAD:LINK PROSZĘ BARDZO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ciekawy przykład. Mi osobiście póki co się nie przyda, ale może kiedyś... Mały offtop: masz avart guxia <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Offtop: Jak już to... wogóle ja jego avatara wogóle nie widziałem, a ten gdzieś znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Widać że myślałeś na tą wymówką bo dałeś trzy kropki. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Albo ty ściemniasz że go gdzieś znalazłeś,albo guxio sciemnia że to on robił sobie avatara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 @Proxx Guxio napisał że znalazł w Googlach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 to guxio odgapil od bediego! tylko dodal napis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 troszke cienki ten przykład :P nie potrzebnie dałeś zmienną globalną bo jak jest kilka obiektów i zaznaczy sie jednego wszystkie są zaznaczone. i jeszcze troche te kółko krzywe... można takie zrobic w kilka minut (przynajmniej ja moge) daje 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi