trolu122 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 www.serverek02.republika.pl/przy.gm6 usiłowałem zrobić wsiadanie do samochodu, tzn. jak ludzik jest w samochodzie jeżdzę samochodem, a jak nie jest to steruje ludzikiem no i coś nie koniecznie jest ok :D możecie looknąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Nie ma takiej strony... -_- Edit: a poprawiles... pobiore i zobacze co nie tak... Edit2: ja zrobilem przyklad wsiadania i wysiadania, poszukaj. A nie wiesz oco w tym bledzie chodzi?! wystarczy obiect i biect zamienic na poprawna nazwe obiektu w tym wypadku objekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 juz jest ok znowu poprawiłem :D bo nie ten przykład dałem, ale mimo to nie działa a ten przykładzik na stronie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 nom pomoże ktoś? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 https://gmclan.org/up2576_11_przy.html - poprawione :) u mnie działa! tylko se tam zmien depth zeby hero sie tworzył na samochodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi