Pablo_4649 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Chcę zacząć bawić się w gry online i mam takie głupie pytanie, jakich portów wymaga 39.dll, aby w ogóle móc sie połączyć? (mój admin niestety zablokował większość portów) Z góry dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 To Ty ustalasz przez jaki port bedzie sie laczyla gra, nie dll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ale czy muszę łączyć się np. przez porty p2p czy jakieś określone czy mam dowolny wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 wtf ? ;/ w serwerze wybierasz sobie port oczywiscie jakis nie zajety przez cos innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Chodzi mi o to że portów nie mam za dużo do wyboru, i czy mogę się łączyć przez port odpowiedzialny np. za pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Hmmm ja tam zawsze używam wolnych... nie wiem... spróbuj ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No dobra nie pozostaje mi nic innego niż próbować. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Możesz użyć portu, np. poczty. Jednak może pojawić się problem gdy np. dany komputer-serwer gry jest też serwerem poczty. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi