gumex Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jak zrobić ze jak domek chcemy postawić za domkiem to jest on zasłonięty postawionym domkiem a jak chcemy postawić przed postawionym to postawiony jest przed nim. Nie mam pomysłu jak to zrobić myślałem pół nocy i nic :(. Jak ktoś by nie zrozumiał to daje obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Odznacz w roomie "Delete underlying" i postaw domki a potem ustaw im po koleji depth ( nim dalej tym wiekszy depth ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ale chodzi o to ze te domki będzie postawiał user w strategi. Edit: Już sobie poradziłem(nie sam;P) trzeba było wpisać depth=-y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Normalnie robisz taka grafike tylko user musi ustawiac domki z gory na dol i wtedy wyjdzie ci taki efekt bo obiek nizej bedzie zaslanial wyzej, tylko ze z dolu do gory jak ktos ulozy to nie bedzie tak ladnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Nie pamiętam jak szło w tym rzucie, ale: depth = -y; :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi