Bagno Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 A więc, już napisałem jądro systemu, tylko nie wiem jak skompilowac ten debilny bootloader. Pomóżcie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wiesz co? Jak ściągniesz źródło jakiegoś programu to jest tam taki genialny plik INSTALL w którym jest krok po kroku opisane jak skompilować program, a następnie zainstalować. Pominiesz kroki związane z instalacją i masz skompilowane. Potem wywalasz wszystko co ma związek ze źródłem i zostawiasz same binarki + menu.lst. Poza tym, taki h4xor z ciebie i takiej prostej rzeczy nie wiesz :P ? Phi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wiesz co? Jak ściągniesz źródło jakiegoś programu to jest tam taki genialny plik INSTALL w którym jest krok po kroku opisane jak skompilować program, a następnie zainstalować. Pominiesz kroki związane z instalacją i masz skompilowane. Potem wywalasz wszystko co ma związek ze źródłem i zostawiasz same binarki + menu.lst. Poza tym, taki h4xor z ciebie i takiej prostej rzeczy nie wiesz :P ? Phi. Ale pod windą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Bądź h4xor i używaj systemu dla h4xorów :] . Poza tym, posiadając kompilator DJGPP nie powinieneś mieć żadnych problemów z kompilacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Juz mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi