Morro Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 jak zrobić żeby obj_bullet po nacisnieciu prawego klawisza myszki lecial w kierunku kursora myszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Poknocilem calego posta bo pomylilem klawiatury, sorki Ok, wez uzyj move_towards_point albo direction xP Zawsze mam problemy jesli chodzi o myszki (?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 jakie mouxy i mousy? direction(mouse.x,mouse.y) lol Chyba w create... Chyba że chcesz, aby ciągle ci się zmieniał kierunek w zależności od tego gdzie przesuniesz myszą :P To wtedy w Step xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 cos sie nie klei, gdzie to mam umiescic? edit nie widzialem innych postow:/ move_towards_point(mouse.x,mouse.y)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Musisz jeszcze speed dopisac :P ja bym to raczej zrobil na direction=~ #down Jak wpisujesz to nizej masz pokazane co ma byc w nawiasie, w move_towards_point(obiekt.x,obiekt.y,speed). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wrong number of arguments to function or script. :/ Error in code at line 1: move_towards_point(mouse.x,mouse.y,9) at position 20: Unknown variable mouse to ja chce zeby to lecialo w kierunku kursora myszki!! halo!! np dam myszka na lewo i nacisne prawy przycisk to mi poleci naboikw tym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 To zrób obiekt który chodzi za kursorem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Już działa! uff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi