ara Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Szukam wszekiego rodzaju grafiki do Rpg Najwięcej poproszę ludzików i budynków z widoku -od góry serdeczne Dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Może podaj jakich rozmiarów to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 molotov.nu -.- Tam jest duzo takich graficzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ludki z widoku od góry 32x32 a budynki 64x64 lub 128x128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 proszę pomóżcie mi <HELP> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 pomuszcie mi bo tyle już czekam że się zaraz :wheelchair: Na doubleposta jeszcze przymknąłem oko, ale teraz to już jest totalne olewactwo regulaminu. Warn. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Kurde nie spamuj tak, jak nie dzis to jutro. Przeciez ludzie odwiedzaja rozne dzialy w tym grafika i jak ktos bedzie mogl Ci pomoc to pomoże.. W ogole podalem ci link gdzie sa rozne grafiki w tym stylu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 czy ty widziałeś co napisałem: Z WIDOKIEM OD GÓRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 http://molotov.nu/?page=graphics - to tu niby nie ma od góry :/ ? No, w zasadzie jest tam top-down, ale to standardowy widok RPG 2D, mało jest RPG z typowym widokiem od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi