Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Chodzi mi o to żeby jakiś obrazek nie zasłaniał view'a. Wiecie o co chodzi jak nie to - Chodzi mi żeby jakiś object nie zasłaniał innego objectu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 a od czego masz depth w obiektach? <_< im mniejszy depth tym obiekt jest "blizej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Depth mam na zero -_-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 to daj na minusie (w obiekcie co ma byc "blizej") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 To nie działa -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jeśli dałeś -0 to chyba nic nie daje (tak myśle bo, -0 = 0 czyli to samo) Daj -1 to może zadziała P.s głowy nie daję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Też nie działa, nawet na -100000 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi