Bagno Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Co lepsze, KDE czy XFCE? Po prostu się pytam, chcę sobie zainstalować KDE, a nie wiem czy mi się opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Każdy, kto emigruje z Windowsa używa KDE, a XFCE jest bardzo dobry dla słabszych komputerów. KDE ma podobny interfejs do Windowsa, spodoba Ci się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A to zależy co ty wolisz. Jak podoba ci się KDE, bierz KDE. Jak podoba ci się XFCE, bierz XFCE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A to zależy co ty wolisz. Jak podoba ci się KDE, bierz KDE. Jak podoba ci się XFCE, bierz XFCE.dokładnie :P XFCE jest bardziej wydajne, co nie znaczy że brzydsze (mi np. się bardziej podoba od KDE). KDE po wyłączyniu efektów też nabiera na szybkości, więc tutaj wybierasz to co ci się bardziej podoba, my nie mamy nic do gadania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ostatnio używałem XFCE po zainstalowaniu Debiana, bo mało ważyło (~20 MB) a mi się nie chciało ssać nic cięższego. Ostatnio jednak zdecydowałem się na KDE i tak już zostało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi