Gość paul Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Nie umiem rysować. Obrazków(sprite też za dużo nie mam. Gdzie jakieś moge znaleźć. Zawsze gdy chce zrobić grę brak sprites jest moim największym broblemem. Prosze o szybkie odpowiedzi i z góry diekuje. :D B) Prosze jeszcze raz oszybkie odpowiedzi. Chcę tworzyć gry. :bye1: B) :bye1: B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Na pewno nie w tym dziale. Jest tu przeznaczone do tych celów forum, możesz nawet tam poprosić o stworzenie takowego sprite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paul Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Dlaczego nie wtym dziale????? Dzięki za odpowiedż :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Dzięki że odpowiadasz na moje pytania :thumbsup: Mam jeszcze jeden temat o mgle w nim tesz odpowiadałeś(łaś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Dlaczego nie wtym dziale????? Dzięki za odpowiedż :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Bo to jest dział przeznaczony na pytania o problemach związanych z grą. Jeśli szukasz grafik to nie tutaj. ;) Aha - nie stawiaj tyle emot. Dla mnie i wszystkich największą nagrodą jest to, że uda ci się z małą pomocą stworzyć coś, z czego będziesz bardzo zadowolony. Pozostaje tylko pytanie czy my będziemy z niej zadowoleni, ale to się okaże jak wypuścisz grę na światło dzienne. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 a ja mimo złego działu podpowiem - najkrótsza i najlepsza mozliwa odpowiedz - images.google.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi