Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Lutego 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Po kiego ci książki do PHP i SQL. Czytamy manual i jazda. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 E tam. Poco książki? :) Pal książki - szanuj lasy! Lasów coraz mniej! :] [ sorki za oftop, ale musiałem :) ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Do PHP to lubię książki, bo są fajne tutoriale, a te do SQL, to nie do PHP, ale do Delphi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 A wiecie że był język B? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Też jest język D dla ciekawskich :P (ale nie Delphi, poprostu nazywa się D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Ja wiem. Nawet zacząłem w nim trochę programować i tak samo szybko skończyłem. D to jest sukcesorem C/C++ ale niestety jeszcze w fazie produkcji i ogólnie mało znany. Aż sprawdzę co tam nowego słychać w światku D. Największym problemem i do tego bardzo istotnym jest to, że D nie ma jeszcze żadnego środowiska IDE. Jedyny amatorski jaki był - DIDE, już nie jest rozwijany. Poza tym D obsługuje Asm'a i czystego C! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Tam ciekawe było to porównanie, że niby lepszy od C++ i Delphi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Niby? On naprawdę jest lepszy, sam sprawdziłem. Poczytaj artykuły itd. :) Ale jak już wcześniej napisałem, brakuje jakiegoś konkretnego środowiska i głównie to mnie zatrzymuje od dalszej nauki tego języka. Poza tym D jest znacznie łatwiejszy od C++, bo zmieniono gdzieniegdzie składnię itd. A to, że obsługuje C oznacza, że problem z popularnością i dostępnością bibliotek jest częściowo załatany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi