Sylwester Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ostatnio mam chęc porobić coś we flashu i mam do was pytania: Które wersje macromedii flash są darmowe(jeśli wogóle takie są),które warto 'kupić', i czy macromedia flash mx 2004 jest dobra(ją aktualnie posiadam). I gdzie są jakieś kursy do tego=] Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja robie na 3d flash animator i jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Mogłby ktoś odpowiedzieć,bo nie mam za dużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Proxx, pobierz sobie Adobe Flex 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 macromedia flash mx 2004 eee wiesz w ogóle ile to kosztuje :o :P Proponuje wersje trial ;) co do flasha to ja używam macromedia flash 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Mam jeszcze jedno pytanie: Bo w macromedii można robić gry na stronie np.takie jak na miniclip.com?to prawda? Jeżeli tak to są jakieś inne programy które umożliwiają takie gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Tak to prawda. W Macromedia Flash można robić takie gry jakie są na tej stronce co podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 @up.dzięki Ale czy są inne jakieś darmowe programy w których łatwo można tworzyć takie programy. I czy znacie jakieś kursy tworzenia w macromedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Wystarczy wpisać w google Macromedia Flash kursy i Ci wyświetli pełno stron z różnymi kursami. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Teraz ponawiam pytanie o inne tego typu programy,najlepiej darmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Teraz ponawiam pytanie o inne tego typu programy,najlepiej darmowe. F4L, na razie zabugowany i pod linuxa, ale autorzy mają go zamiar przeportować na Windowsa po przepisaniu go na biblioteki Qt4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi