Lord Marcelot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Macie jakieś przykłady MMORPG? Jak tak to, proszę, dajcie linka w tym temacie. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Dawałem już linka do przykładu MMORPG, wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja to chyba nie umiem szukać :( Szukałem z pół godziny i nic nie znalazłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 na stronie jest na yoyogames.com jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Też szukałem i nie znalazłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Na forum yoyogame.com wpisz w szukajce mmorpg engine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Masz http://www.yoyogames.com/make/tutorials/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 @ karus99 To już mam ;) @ Proxx Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi