raptor1989 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Znalazłem wczoraj na allegro program Game Maker za złotówkę. Ale nie wiem czy kupować czy nie bo jeszcze Game Makera na płycie nie widziałem. Oto link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39182817 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Do sprzedania jest 3dGamemaker. Jest to slabiutki program w ktorym robisz gre w 3d, masz jednak bardzo ograniczony system tworzenia gier, malo ma to wspolnego z prawdziwym programowaniem. Wedlug mnie to program nie warty zlotowki, lepszy jest game maker6, i to darmowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Gó... zik nie program! Co to za gra w której teren jest PROSTY! Żadnej góry, skały no nic! Kwadraty i graniastosłupy :) Nie kupować nawet za darmo! :) To już lepiej wydaćkase na PureBasic'a albo na coś innego i lepszego o klase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Może trochę za off-topicuję, ale ciekawskim się spodoba. 3D Game Maker jest programem stworzonym przez The Games Creators (w co chyba nikt nie wątpi xD). Jednakże, jego twórcy poszli na łatwiznę, tworząc ten program, w stworzonym już wcześniej przez tą samą firmę DarkBasicu. Gdzieś przeczytałem, że twórców tego programu, najmniej czasu zajęło zrobienie engine, przez co widać jaki jest nie wydajny i nie kompatybilny z każdym sprzętem (na nVidiach i starych kartach ATI np. ATI Rage występują problemy z wyświetleniem grafiki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi