Lord Marcelot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 jak zrobić aby objekt bohater był na środku monitora??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ustaw po prostu viewy odpowiednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Nie za bardzo łapie się w viewach ale pokombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/index.php?czytajart=7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Nadal nie znalazłem odpowiedzi bo w FAQ nie ma tego =[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Chodzi ci o to że ekran przesuwa się wraz z ekranem ? Jeżeli tak to w room odpalasz zakładkę "views" i zaznaczasz "Enable to use views" a potem w Object Following wybierasz obiekt za którym ma chodzić ekran. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 @up: jeszcze "visible when room starts" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ale wtedy ekran przesuwa się jakieś 10 pixeli od końca a ja chce żeby przesuwał się od połowy Edit: pokarze o co chodzi * - wolne miejsce @ - Hero Źle ***************** ***************** ***************** ***************** ***************@* (w tedy się zaczyna przesuwać ekran) Dobrze ***************** ***************** ***************** ***************** ********@******** Mam nadzieje że coś zrozumieliście =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Musisz sobie ustawić vbor i hbor, żeby ci pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 @kubos właśnie o to mi chodziło tylko zapomniałem jak to się nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dzięki =] O to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi