Sylwester Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Mam problem,mój komputer poprostu się samoczynnie wyłącza. Czasami po 2 minutach,a czasami po paru godzinach,nawet kiedy w nic nie gram. Kiedyś mi się tak działo jak grałem w Muonline na prywacie,ale to było z miesiąc temu. Wiecie czemu tak się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Za wysoka temperatura procesora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 i to tak nagle by się pojawiło?nie raz komp szedł od rana do rana :] i nic się nie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Wentylator mógł się najzwyczajniej w życiu zepsuć i nie masz chłodzenia przez to. Urządzenia te mają to do siebie, że nie zapowiadają użytkownikowi przez 5 dni "hej słitasku, za 5 dni się zepsuję, wymień mnie! :*", tylko od razu się psują i musisz się do tego przyzwyczaić. Najlepiej to zdejmij obudowę i sprawdź które wentylatory działają, a które nie. Może najzwyczajniej się odczepił, wtedy przyczep na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi